Maak kennis met Inclusief Gezond!

Nieuwsgierig naar Inclusief Gezond? Ontdek ons inspirerende verhaal, missie en het team. Samen streven we naar gezondheid en inclusiviteit

Ons verhaal

Inclusief Gezond is ontstaan uit de overtuiging dat iedereen, inclusief degenen met een licht verstandelijke beperking, het recht heeft op een gezonde en ondersteunende leefstijl. Onze inzet komt voort uit de jarenlange ervaring van Thiro Training, waar we al vele trainingen hebben gegeven aan mensen met een verstandelijke beperking.

Bij Thiro Training hebben we gezien hoe deze trainingen bijdragen aan het welzijn van individuen, hen helpen zich beter te voelen en hun zelfstandigheid te vergroten. We begrijpen echter dat dit niet altijd op eigen kracht kan worden bereikt. Vaak hebben mensen met een verstandelijke beperking de juiste ondersteuning nodig, en hierin spelen begeleiders een cruciale rol.

Onze ervaring heeft ons geleerd dat begeleiders vaak de intentie hebben om te helpen, maar missen soms de specifieke kennis om op een gezonde manier te ondersteunen. Daarom is onze missie bij Inclusief Gezond helder: we streven ernaar om de leefstijl in de verstandelijke gehandicaptenzorg te verbeteren door begeleiders te voorzien van de juiste kennis en praktische handvatten.

Samen willen we een omgeving creëren waarin mensen met een verstandelijke beperking niet alleen worden ondersteund, maar ook worden aangemoedigd om een gezond en vervuld leven te leiden. Welkom bij Inclusief Gezond, waar we samen streven naar inclusiviteit, gezondheid en welzijn.

Het team van Inclusief gezond

Martijn Hattink
Projectcoördinator
Jobjan Blonk

Docent

Thiro van Zijl

Docent

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Afwisselend, interacties, positieve insteek
De trainingen waren leuk, afwisselend met iets doen en luisteren. Het was interactief, dat maakte het fijn. Fijn dat er veel vragen werden gesteld, daardoor konden we zelf nadenken. De insteek was steeds positief, en denken in kansen werd gefaciliteerd.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Praktisch, leerzaam, oplossingsgericht
Vanuit de training veel handvaten mee gekregen welke praktische gemaakt werden die ik als begeleider in de dagelijkse gang van zaken vaak tegen komen. Door vooral in oplossingen te denken en te leren dat je vanuit kleine stappen vaak grote vooruitgang kan maken in de leefstijl kan ik cliënten op geen gezonde manier ondersteunen
Ms. Nameless
Add Your Stars
Energiek, enthousiast, toepasbaar
Energiek en doortastend, dat is hoe ik trainingen zou omschrijven. Met enthousiasme hebben onze begeleiders ontdekt hoe je met kleine veranderingen grote resultaten boekt. In de workshops gingen we meteen zelf aan de slag, waardoor je de kennis leert toepassen en eigen maakt.
Ms. Nameless
Add Your Stars