Train de Behandelaar

Train de Behandelaar

Ben jij een behandelaar, leefstijlcoach, of trainer en wil jij leefstijlcoaching geven aan mensen met een verstandelijke beperking?  Wil je weten waar je in de coaching rekening mee moet houden? Wist jij dat de rol van ouders en begeleiders essentieel is voor duurzaam resultaat? Weet jij welke samenwerkingen er allemaal op te zetten zijn? 

In de train de Leefstijlcoach cursus leer je dit allemaal. Wij zorgen ervoor dat jij basis kennis hebt om leefstijlcoaching te geven aan mensen met een verstandelijke beperking. 

Direct
starten

In het kort

  • 1 dag cursus 
  • 22 uur studiebelasting
  • 10 contacturen
  • Kosten: €449

Voor wie?

Het programma is bedoeld voor behandelaren en trainers die ervaring hebben als trainer, coach of behandelaar in de sport en voedingsector. Jij mist de specifieke kennis die nodig is om dit ook over te brengen op mensen met een verstandelijke beperking. 

Word jij de leefstijlcoach die ook mensen met een verstandelijke beperking gaat coachen naar een gezondere leefstijl?

Word jij de leefstijlcoach die ook mensen met een verstandelijke beperking gaat coachen naar een gezondere leefstijl?

In de cursus geven we jou handvatten om de eerste stappen te kunnen zetten in het verbeteren van de leefstijl van mensen met een verstandelijke beperking.  

Programma

Als voorbereiding op de cursus krijg je een aantal opdrachten en online colleges. Deze kennis neem je mee naar de cursus dag waarin we aan de slag gaan met:

Module 1: Adaptieve vaardigheden
Module 2: Communicatie met de doelgroep
Module 3: De sociale, professionele en fysieke omgeving.
Module 4: Samenwerkingen in de regio

Na de cursus gaan we jou (online) individueel begeleiden om de vaardigheden ook in de praktijk met mensen met een verstandelijke toe te passen. 

Accreditatie

Kwaliteit is belangrijk. Daarom doorlopen wij op dit moment de accreditatie procedure. Neem contact met ons op en vraag naar de status hiervan. 

In company training

Wil jij als team deze training volgen? Dat kan! Stuur ons een mail of bel ons en we bespreken graag de mogelijkheden. 

Cursus dag

De eerst volgende cursus is op:
Datum: 09-04-2021
Tijd: 09:00 – 16:30

Onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen.

Binnenkort

blog
Blog is now empty.

Trainers

Thiro van Zijl 
Anne-Marie Janssens 

Inschrijven Train de Behandelaar 

Spring aan boord. Wij geven mensen met een licht verstandelijke beperking en zwakbegaafdheid een inclusieve plek in de samenleving waar dat nu nog niet vanzelfsprekend is. Wij zijn Inclusief Gezond.